Profix | Official Website
loading...
Products

MIGADEROCKO- Çdo produkt është i kualitetit premium, i garantuar dhe i çertifikuar për cilësi.

Products

Cal was first. The first public university in the great state of California. They are the pioneers. They are the trailblazers who started it all.

Products

Once the brand strategy was sharp and real for everyone inside of the company, all the brand behavior started to roll out as stationary material.

Welcome to
PROFIX

The factory for the totality of construction materials has started the production of various construction products since 2010, with a wide program of plant products: varnishes, adhesives and facades.
The products of which are available to us are of a high quality, which have been certified by our workers and customers.

PROFIX
Factory for the production of construction materials
25

YEARS OF EXPERIENCE
IN PRODUCTION

Our services

Premium quality products, guaranteed and certified for quality.

Liquid products

Each product is of premium quality, guaranteed and certified for quality.

Solid products

Each product is of premium quality, guaranteed and certified for quality.

Additional products

Each product is of premium quality, guaranteed and certified for quality.

Want to know more ?

Please contact us for anything you need.

Our Products

Some of our products

Comments from our customers

“Profix është kompania më serioze që kam takuar dhe në bazë të produkteve të tyre kualitative jam e kënaqur dhe kam shumë rezultat të mirë në pamjen e mureve të shtëpisë time!”

– Kaltrina, Kliente

“Komunikimi me Profix ishte aq i leht the i kjartë sa që vendosa shum shpejt për produktin që mora dhe përdora në shtëpinë time”

– Genta, Kliente

“Gjithqka dukej e vështirë deri sa takova disa nga punëtorë të Profix dhe më rekomanduan produktin e tyre shumë cilësorë!”

– Andi, Klient
VIEW
CLOSE
en_USEnglish