Profix | Official Website
loading...
Produktet

MIGADEROCKO- Çdo produkt është i kualitetit premium, i garantuar dhe i çertifikuar për cilësi.

Produktet

Cal was first. The first public university in the great state of California. They are the pioneers. They are the trailblazers who started it all.

Produktet

Once the brand strategy was sharp and real for everyone inside of the company, all the brand behavior started to roll out as stationary material.

Mirë se vini në
PROFIX

Fabrika për prodhimin e materialeve ndërtimore ka filluar prodhimin e produkteve të ndryshme ndërtimore që nga viti 2010, me një program të gjerë produktesh kryesisht: llaqe, ngjitës dhe fasada.
Produktet të cilat ofron ndërmarrja jonë janë të një kualiteti të lartë, të cilin e kanë vërtetuar bashkëpunëtorët dhe klientët tanë.

PROFIX
Fabrika për prodhimin e materialeve ndërtimore
25

VITE EKSPERIENCË
NË PRODHIM

Shërbimet tona

Produkte të kualitetit premium, të garantuar dhe të çertifikuar për cilësi.

Produkte të lëngshme

Çdo produkt është i kualitetit premium, i garantuar dhe i çertifikuar për cilësi.

Produkte të ngurta

Çdo produkt është i kualitetit premium, i garantuar dhe i çertifikuar për cilësi.

Produkte shtesë

Çdo produkt është i kualitetit premium, i garantuar dhe i çertifikuar për cilësi.

Dëshironi
të dini më shumë?

Ju lutemi na kontaktoni për gjithqka që keni nevojë.

Produktet tona

Disa nga produktet tona

Komentet nga klientët tanë

“Profix është kompania më serioze që kam takuar dhe në bazë të produkteve të tyre kualitative jam e kënaqur dhe kam shumë rezultat të mirë në pamjen e mureve të shtëpisë time!”

– Kaltrina, Kliente

“Komunikimi me Profix ishte aq i leht the i kjartë sa që vendosa shum shpejt për produktin që mora dhe përdora në shtëpinë time”

– Genta, Kliente

“Gjithqka dukej e vështirë deri sa takova disa nga punëtorë të Profix dhe më rekomanduan produktin e tyre shumë cilësorë!”

– Andi, Klient
VIEW
CLOSE
sqAlbanian