Profix | Official Website
loading...
Fabrika për prodhimin e materialeve ndërtimore.
PROFIX | Once and Forever
Profix

ÇKA BËJM NE ?

Çka duhet të dini para përdorimit ?

Si bëhet aplikimi i BETON CONTACT ?
BETON CONTACT vendoset – shtrihet me brushë, rul ose me spërkatje. Tretetme ujë në masë 10% deri 15%. Sipërfaqja që lyhet duhet të jetë e pastër, e thatë dhe jo e yndyrshme. Mjetet e punës menjëherë pas përdorimit të pastrohen me ujë të ngrohtë.

Si bëhet aplikimi i FASADEX ?
Përzierja me ujë 5% – 10% — Harxhimi 5-7m2/Kg — Aplikohet në temperaturë +10°C deri +30°C Të ruhet në temperaturë +5°C deri +25°C Afati i përdorimit 12 muaj.


Si bëhet trajtimi i ABRIB ?
Mund të t’hollohet deri në 10% me ujë. Para përdorimit të përzihet mirë. Mund të aplikohet me cylinder dhe brushë. Nuk bën të përdoret në temperaturë më të ulët se +5°C. Mjetet e punës duhet të pastrohen me ujë menjëherë pas përdorimit.


Si bëhet trajtimi i GROUND Bazë?
Mund të t’hollohet deri në 10% me ujë. Para përdorimit të përzihet mirë. Mund të aplikohet me cilindër dhe brushë. Nuk bën të përdoret në temperaturë më të ulët se +5°C. Mjetet e punës duhet të pastrohen me ujë menjëherë pas përdorimit.

Dëshironi të dini më shumë?

Na kontaktoni !

Për gjdo gjë që dëshironi të dini më shumë, ne do t’ju kontaktojmë sa më parë të jetë e mundur.

    VIEW
    CLOSE
    sqAlbanian